Həyatın sürətli tempindən yorulmuşam və
Salam, daxili axtarışda olanlar! Həyatın sürətli tempindən yorulmuşam və mənə daxili rahatlıq, zehni təmizləmə üçün yeni bir üsul lazımdır. İstəyirəm ki, bu texnika məni stressdən uzaqlaşdırsın, daxili səsimə qulaq asmağı öyrətsin. Bəlkə nəfəs məşqləri, bəlkə vizuallaşdırma, bəlkə də səs terapiyası? Sadəcə istəyirəm ki, günün bir neçə dəqiqəsini özümə ayırım və dincələ bilim. Siz hansı rahatlama üsullarından istifadə edirsiniz? Bölüşün, dostlar!
17 Views

.jpeg)

İnternetin faydalı tərəflərindən biri də odur ki, orada vaxtını dəyərləndirən insanlar üçün saysız-hesabsız imkanlar mövcuddur. Son zamanlar mən də bu imkanlardan səmərəli istifadə etməyə çalışıram. Bu gün səhifələr arası gəzərkən gözüm bir ünvana sataşdı. Həmin ünvan idi və mən dərhal hiss etdim ki, ora mənim üçün maraqlı olacaq. Sayta daxil oldum və təəccübləndim — hər şey nə qədər peşəkar hazırlanmışdır. İstifadəçilərə təqdim olunan məlumatlar aydın, qısa və anlaşıqlıdır. Heç bir lazımsız söz yoxdur. Bu platforma məhz o insanlar üçün yaradılıb ki, vaxtlarını boş şeylərə sərf etmək istəmirlər. Mən buranı araşdırdıqca daha da inandım ki, bu həqiqətən də əla tapıntıdır. Artıq bu sayt mənim gündəlik rutinimin bir hissəsinə çevrilib.